Calendar 2020 format A3+  Pret: 50 lei/buc.

Calendar 2020 de perete – Natura, Peisaje, Viata salbatica

Aflat deja la a șasea ediție, calendarul de perete pregătit pentru noul an, ilustrează fotografii cu peisaje, natură și viață sălbatică din Munții Carpați. Cele 12 file conțin fotografii realizate în munții Călimani, Ceahlău, Rodnei, Bârgău, Gutâi, Cozia și Vlădeasa. Calendarul este potrivit atât pentru acasă, cât și pentru birou, dar și pentru a fi oferit în dar iubitorilor de munte și natură.

 
Cumpără

Caracteristici

Dimensiune: format A3
13 file cu design minimalist
Descrieri în lb. română (la cerere se poate realiza și în lb. engleză)
Spirală şi agăţătoare metalice
Print digital pe carton de 350g/mp

12 fotografii de natură şi peisaj

Calendarul este disponibil pentru precomandă, urmând să fie livrat în termen de 3-7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Pentru a vă asigura un exemplar în timp util, din cauza timpilor ridicați de execuție și livrare în această perioadă, vă recomand să faceți comanda din timp. Mulțumesc!

Calendar 2020 format A3+ Mountain Biking & winter sports Pret 50 lei/buc

Pentru pasionații de ture de mountain am pregătit un calendar dedicat.

Calendarul conține fotografii din ture de mountain bike și sporturi de iarnă din munții Carpați.

Calendarul este disponibil pentru precomandă, urmând să fie livrat în termen de 3-7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Cumpără

Felicitări

 Pentru nostalgicii mesajelor scrise de mână cu ocazia sărbătorilor de iarnă am realizat și câteva felicitări pe care le puteți trimite celor dragi. Sunt disponibile două variante: set de 5 felicitări , respectiv 10 felicitări. Formatul este A5 ( coală A4 pliată în două).
Set 10 felicitări Preț 65 lei/set
Set 5 felcitări Preț 35 lei/set
Comandă acum

Distribuie